Breitling luchtvaart chronograaf met tijdloze ontwerpen en drie-tijdzone-display, bevestigt eens te meer haar positie als de authentieke kapitein gewijd horloges buitengewone missie. Vandaag de dag, de serie limited edition rode versie van de nieuwe gouden replica horloges, de perfecte combinatie van elegante luxe en buitengewone prestaties. Of het nu een professionele piloot of vlucht liefhebbers, zal dit horloge hun favoriete keuze.
Breitling

Breitling luchtvaart chronograaf, een perfecte mix van materialen en kleuren

18K rood gouden kast, met een supersterke high-tech krasbestendige zwarte keramische bezel Dit karakteristieke luchtvaart chronograaf met nieuwe en unieke manier materialen en kleuren mengen. Star bezel ontwerp maakt niet alleen de bediening gemakkelijker, maar ook onderstreept de krachtige technologie gebaseerde horloge design. Originele rubberen band geërfd Breitling Aero Classic geweven stalen armband luchtvaart klassiek design features, toegevoegd aan het horloge retro charme, op hetzelfde moment kunt u kiezen uit, evenals lederen band en alligator band, met zwart en goud, maar vormde ook in schril contrast.
breitling-1

Breitling Chronograph luchtvaart, gecombineerde vlucht en reiziger die het meest handige functies

Als ideale reisgenoot, Breitling chronograaf combineert vlucht luchtvaart professionele mensen en globetrotter nuttigste twee functies: het opnemen van de tijd van de vlucht, en drie tijdzones over de hele wereld tijd in een oogopslag de tijdweergave. Red driehoekige punt van de aanwijzer naar de 24 uur (circadiane leesbaar) de vermelding van de tweede tijdzone, gegraveerd met 24 uur van digitale weegschaal draaibare ring aan een derde tijdzone lezing te bieden. Door de Zwitserse officiële Observatory gecertificeerd (COSC) zelfopwindende chronograaf uurwerk, het horloge tot in de perfectie te garanderen nauwkeurig en betrouwbaar. Deze twee functies zijn duidelijk zichtbaar op de wijzerplaat, terwijl de kleine-time wijzerplaat op 6:00 en 12,9, wijzerplaat waardoor het een uitstekende algemene vlucht instrumenten.
breitling-2

Breitling luchtvaart Chronograph, ’s werelds beperkte 250

‘S werelds limited edition 250, dit gold luchtvaart chronograaf (waterdicht tot 100 meter) in de bodem van de tafel versierd met twee vleugels van vliegtuigen of Arts, die wordt gebruikt voor vele jaren replica Breitling merkidentiteit vliegen. Van klassiek, maar tijdloze spread Lingyun ambitie is!