Cartier heeft gisteren aangekondigd dat hij zijn 2017 Panthère de Cartier in verkoop heeft verkocht met zijn volledige NL-retailnetwerk, na een exclusiviteitsmaand met Net-a-Porter, Harrods en de Bond Street-boetiek van Londen in Londen.

De lancering van de 2017 Panthère-collectie bij Net-a-Porter was controversieel toen het aangekondigd werd voor het 1 mei debuut, omdat de lange termijn replica Cartier-retailpartners niet dezelfde kans kregen.

cartier-replica

Het gaf Net-a-Porter en de http://www.imitatiehorlogesonline.nl/Categorie/cartier/ website, die begin maart ook de collectie 2017 lanceerde, een begin van een maand op andere retailpartners.
1
Een bericht op de website zegt: “Sorry, de collectie Panthère De Cartier is niet meer beschikbaar om hier [sic] te winkelen. Ontdek het nu in selecteer Cartier retailers wereldwijd “.

De exclusieve maand van Net-A-Porter kan zijn beëindigd, maar WatchPro heeft geen andere Cartier-detailpartner in het Verenigd Koninkrijk kunnen vinden met de 2017 Panthère te koop.

WatchPro zocht naar het staal 2017 model nummer WSPN0007 op de websites van grote veelvouden imitatie Horloges van Zwitserland, Goldsmiths en The Watch Gallery, evenals onafhankelijken George Pragnell en Berry’s. Alle sites vermelden het model voor 3700 pond, maar ze werden alleen aangeboden voor pre-order.

Kopers bij grote detailhandelaars vertelden aan WatchPro dat ze tot half juni geen leveringen van de nieuwe Panthère-modellen hadden verwacht en dat de horloges online beschikbaar zouden zijn als ze aankwamen.