Zwitsers top horloges merk Audemars Piguet replica heeft voor ophef veroorzaakt bij de lancering van de horloges-industrie in Royal Oak. Voordat het, heeft de horloges-industrie nooit had de luxe horloges roestvrij stalen behuizing, de invoering van Royal Oak kondigde ook de geboorte van de eerste roestvrij staal luxe horloges, edele metalen prijs niet lager zijn dan het horloges, het creëren van een stalen tafel zo duur als de eerste in zijn soort met een gouden horloges.
Audemars-Piguet-replica
Zoals we allemaal weten, staal is het basismateriaal voor de staal, en staal uit ijzer smelten uit. Ontleend ijzersmelten elektrische oven staalproductie in arc staalfabricageproces of een werkwijze voor het smelten van ijzererts kan in een oven van hoge temperatuur. Gietijzer verkregen door deze werkwijzen, vanwege het hoge koolstofgehalte en onzuiverheden, zeer bros en kan niet worden gebruikt, opnieuw doorlopen het verwerkingsproces.
Audemars-Piguet-replica-1
De verdere verwerking van ruwijzer door de basische zuurstoftechnologie. De vloeibare ruwijzer het water bij een hoge temperatuur om een convertorvat, en hoge druk zuurstof geblazen in het gesmolten ijzer, wordt het mengsel verhit tot 1650 graden Celsius. Daarbij wordt geoxideerd ijzer verontreinigingen in een gas of slak uitgesloten. Exclusief onzuiverheden van verschillende soorten staal en gemaakt volgens de samenstelling en het gebruik, deze slechts te bereiken een bepaalde zuiverheid verkrijgbaar staal genoemd staal.
Audemars-Piguet-replica-2
Kijk niet neer op die van roestvrij stalen imitatie horloges, zeer moeilijk te hanteren, deze kunnen alleen maar bereiken van een bepaalde zuiverheid staal met speciaal gereedschap voor zware behandeling. Ga door de ingewikkelde voorbewerken en fijnslijpen, teneinde een geschikt constructiemateriaal kijken verschaffen.
Audemars-Piguet-replica-3
Hoogwaardige geval moet een hoog niveau van productie en post-processing om de perfecte look te maken zijn. Allereerst het geval voor de metalen strip met in hoofdzaak de vorm van slijpsteen uitgeponst en deze schuurmiddel aan de vorm en afmeting van elk afzonderlijk horlogekast produceren. Na de eerste druk op het uiteindelijke uiterlijk van de zaak, maar ook een zeer complexe stempelen proces vaak niet krijgt, zou de bodem van de zaak slechts tot 10 tot 15 keer de punch om te voltooien.
Audemars-Piguet-replica-4
Vervolgens na het gieten onder druk, zoals draaien de plano verder vormproces case. Om de resulterende spanning lossen, moet warmte worden behandeld na elke werkwijze wordt het metaal verhit tot ongeveer 1000 graden Celsius. Na de warmtebehandeling op dezelfde wijze de zaak moet worden gereinigd, gepolijst en afgebraamd met slijpsteen randen.
Audemars-Piguet-replica-5
Na het vormen van het geval zou elimineren het polijsten geeft de verdeling van de behuizing met zijn uitstekende vaardigheid verminderen helder glanzend metalen oppervlak. Circulaire wiel of slijpband, het toevoegen van een glijmiddel voor het slijpen. Vanuit een eerste kanaal naar een volgende stap van slijpen of polijsten wordt een smeermiddel steeds geavanceerder gebruikt. Na 2-3 fijn slijpen, polijsten, tekening, matte bewerking zoals vereist, om het uiteindelijke uiterlijk van de zaak tonen.
Audemars-Piguet-replica-6
De Replica Audemars Piguet Royal Oak stalen horloges als gevolg van de unieke, snijvlak meer dan de algemene stalen replica horloges meer processen nodig hebben om uitdagingen te overwinnen. Iconische stalen achthoekige ring na cut, vereist handmatig retoucheren stap 70 acht schuine slijpen en polijsten, platina schroeven 8 moet ook worden gepolijst glanzend gepolijst. De monocoque 44 nog geval scrub is voltooid na het stansproces.
Audemars-Piguet-replica-7
Audemars-Piguet-replica-8
Geïntegreerde strap is ingewikkelder, minder lange band koppeling van in totaal 138 moeten handmatig geslepen randen zodat iedere schakel bereiken volledig symmetrisch helling effect en gepolijst en geborsteld interleaved visuele schoonheid. Deze besteding eindeloze inspanning en vindingrijkheid vakmanschap maken ieder Royal Oak stalen horloges met de kenmerkende kleur, zachte maar onvergetelijk, met licht en schaduw hoek is meer een weerspiegeling van de mysterieuze en het licht van de wijsheid, waardig van de staalplaat de “King”