Het luxueuze Zwitserse horlogemerk replica Breitling heeft slechts 100 stuks van zijn nieuwste horloges, de Chronoliner B04, gemaakt en van die, 20 zijn gereserveerd voor de markt in het Midden-Oosten.

replica-breitling

replica-breitling

Als u op zoek bent naar een echt speciaal imitatie horloges om een geliefde voor Eid te geven, kan dit gewoon zijn. Het horloge is ontworpen in een rijke, marineblauwe tint. Het horloge is voorzien van een dual time-systeem, slanke, stalen behuizing en sportieve rubberen Aero Classic-band die geproefd is om het patroon van Breitling’s stalen mesh armbanden uit de jaren 1950 te nabootsen. Het horloge is ultra-duurzaam, waterbestendig tot 100 meter en heeft een krasbestendige keramische behuizing. De horloges in het Midden-Oosten beschikken over engravings op de casebacks, lezen van “speciale bezorging” – een teken van exclusiviteit die hier zeker een akkoord met consumenten zal vinden.

“De Chronoliner biedt een mix van luxe en prestaties in een all-blue-serie, die beperkt is tot de aficionados van het Midden-Oosten. Met zijn automatische chronograaf is zijn tweede timezone display in de 24-uursmodus en zijn hightech keramische roterende bekleding De Chronoliner heeft zich als een authentieke vluchthouder bewaakt om een derde tijdzone af te lezen, “zegt Aed Adwan, een manager van replica horloges Breitling Middle East. “Naast de perfecte metgezel voor onze luchtvaartprofessionals, is het model ook goed geschikt voor onze jet-setting Midden-Oosten klanten die vaak voor zowel zaken als plezier reizen. ‘

De 20 horloges zijn verkrijgbaar bij Breitling-boetieks in de UAE.