Van Omega rijke geschiedenis, en sommige acties in China, evenals het merk meest klassieke Constellation heeft gecreëerd, in dit artikel, kijk Huis laat u kennismaken met twee prachtige verleden en heeft dezelfde klassieke legende serie , Seamaster en Speedmaster. Seamaster werd geboren in 1948, door te duiken liefhebbers en ontdekkingsreizigers dergelijke; Speedmaster maar in de ruimte en beroemde mensen, de populariteit van nature laag waren gereisd. Een diepe zee, een ruimte reizen de mijl te convergeren onder hetzelfde merk, aandacht voor de voorhoede van Omega uurwerken vaardigheid en innovatief merk doel.

imitatie-horloges

Omega Seamaster 007 Commemorative Edition

imitatie-horloges-1

Omega Speedmaster horloges

De eerste Speedmaster horloges gepubliceerd in 1957, ontworpen voor sporters en wetenschappers. In 1965, NASA NASA ter voorbereiding van de Apollo-missies, heeft anonieme aankoop verschillende merken van de chronograaf en worden getest, de resultaten van de Omega Speedmaster is de enige horloges merk door middel van strenge tests. NASA eindelijk Omega werd aangewezen als de enige die mogen deelnemen aan alle bemande ruimtemissie horloge, uitgegroeid tot een van de standaard uitrusting van de Amerikaanse astronauten.

imitatie-horloges-2

Sindsdien is de Omega Speedmaster horloges begeleiden de astronauten betrokken bij alle lancering taken, 21 juli 1969 02:56 GMT, de Amerikaanse astronaut Neil Armstrong voet op het maanoppervlak, de eerste menselijke landing op de maan te bereiken geweldig initiatief. 19 minuten Hou Bazi Aldrin dan de maan, hij droeg de Omega Speedmaster, werd de legende geboren.

In 1972, Omega Speedmaster Moon horloges was getuige van de Apollo 17 maanlanding vorige keer, tot nu toe uitgegroeid tot de laatste landde op de maan horloges. In 1975 heeft de Amerikaanse ruimtevaartuig Apollo en Sovjet-Soyuz ruimtevaartuig historische rendez-vous, zodat de reputatie van de Omega Speedmaster Professional Series — upgraden weer ten tijde van het hoogtepunt van de Koude Oorlog, de Sovjet-kosmonaut ook gedragen Omega Speedmaster.

imitatie-horloges-3

Tot nu toe is het nog steeds de enige die let op de maan is ook de NASA en de Russische ruimtevaartorganisatie plannen om astronauten aangewezen uurwerken te lanceren. Omega Speedmaster maan tafel (Speedmaster) in de geschiedenis van de menselijke verkenning van de ruimte, een belangrijke rol gespeeld. Tot op heden is er geen horlogemerken kunnen onderdelen te vervangen dan deze award.

Omega Speedmaster 50th Anniversary Limited Series Moon

Om de super maan tafel 50ste verjaardag, de 50ste verjaardag van een reeks van Omega Speedmaster limited edition horloges herdenken: Van de meest prestigieuze, bovengrens elk 57, met 18K goud coaxiale echappement apparaat, platina en rose goud collectie replica horloges en ook uitgerust met coaxiale echappement apparaat limiet 1957 roestvrij stalen horloges, voor liefhebbers voor meer beperkte selectie 5957 Speedmaster 50-jarig bestaan van de maan tabellen kijken.

Omega Speedmaster Professional Chronograph Moon platina chronograaf

imitatie-horloges-4

Omega Speedmaster Professional Chronograph Moon platina chronograaf na veertig jaar geleden met de eerste man op de maan, heeft replica Omega Speedmaster chronograaf is een van de astronauten apparatuur onmisbaar. Vandaag de dag, Omega introduceerde Platinum Special Edition welke tafel om dit moment te vieren: een unieke ID kast en band zijn platina materiaal, gelimiteerde oplage van 69, het horloges gegraveerd met het embleem op de wijzerplaat en de Apollo 11 maanlanding schip logo.

Hoewel geboren Speedmaster nu toe heeft meer dan 50 jaar, maar kijken en zonder ingrijpende wijzigingen, hebben we de originele look behouden, is een model voor snelheid chronograaf. Hoewel er weinig verandering in het uiterlijk op het horloges, maar het horloges is voorzien van een interne beweging een aantal vervangende heeft ervaren, we getuige van de Omega chronograaf uurwerk op het gebied van ontwikkeling en doorbraken. In 2011, het innovatieve super familieleden kijken – Omega Speedmaster Chronograph coaxiale glorie werd geboren, is dit horloges uitgerust met de nieuwe release van de Omega 9300/9301 coaxiale beweging, een nieuwe definitie van een model chronograaf.

Omega coaxiale Chronograph Moon Horloges

Zwart lederen band of roestvrij stalen armband, roestvrij staal 44,25 mm stalen kast, case lichaam in staat is delicaat, maar toch elegante stijl, anti-slijtage platte bolle saffier kristal geval niet alleen worden gebruikt als een front tafel spiegel, maar ook de toepassing gepolijste schroef-in terug in de ring voortzetting van de vorige modellen van stijl, ontwerp zwarte snelheidsmeter, schuine zwarte wijzerplaat met witte verf overdracht element en maansverduisteringen tafels witte wijzer, twee andere kleine wijzerplaat design en op de vorige gemeenschappelijke Speedmaster horloges drie kleine wijzerplaten anders: bij 03:00 kleine wijzerplaat op hetzelfde moment een 12-uurs en 60-minuten timer twee functies.

imitatie-horloges-5

9300/9301 coaxiale beweging

2011 lancering van de nieuwe Omega 9300/9301 coaxiale beweging, heeft niet alleen een superieure timing prestaties, en is zelf geproduceerde beweging Omega gezin op de eerste chronograaf beweging plukken. Innovatieve verticale wiel chronograaf op 03:00 tegen de tijd dat buitenlijn gereflecteerd, tegelijkertijd met 12 uur en 60 minuten op een kleine chronograaf wijzerplaat met de hand. Deze wijzer regeling met de uren en minuten handen gerangschikt in de belangrijkste wijzerplaat is vergelijkbaar, in lijn met de tijd van mensen leesgedrag. Een andere centrale chronograaf hand en kleine seconde om 9 uur positie is gelegen in het kleine wijzerplaat. Twee timing bedieningsknoppen kan volledig gescheiden oefening zijn functie, dus het vermijden van het risico van oneigenlijk gebruik van het timing systeem brengt.

imitatie-horloges-6

Omega Speedmaster “The Dark Side” watch

In 2013, Omega geïntroduceerd op Baselworld een nieuwe super-serie “The Dark Side” horloges, behoud van de klassieke stijl maan tafel, geheel zwarte ontwerp hoogtepunt vol dynamische mode-stijl, populair Speedmaster heeft nieuwe vitaliteit toegevoegd. Dit horloges is het gebruik van anti-wear plat bolle saffier terug door, gegraveerd met de woorden mat chroom nitride “donkere kant van de Maan” (The Dark Side) en terug op het gepolijste keramische buitenrand, om replica Omega Speedmaster tafel roemrijke traditie en de klassieke zwarte stijl groet.

Omega horloges hippocampus familie is een belangrijk onderdeel van de cultuur in 1932, Omega pionier in de ’s werelds eerste duikhorloge – Marine Series (Marine), diende hij als de Tweede Wereldoorlog militaire uurwerken. 1948 Seamaster (Seamaster) professionele duikhorloge de geboorte van deze legendarische horloges in de wereld, ontving talrijke awards. Vroege Seamaster door de piloot en navigator in een moeilijke omgeving test, waren ze getuige van de exacte prestaties, hippocampus badge vertegenwoordigt ook de precisie en betrouwbaarheid.

Afhankelijk van de menigte Omega introduceerde een ander horloges, want nu Seamaster horloges kan worden onderverdeeld in vier delen volgens waterdiepte, respectievelijk Planet Ocean 600 m, AQUA TERRA150 meter, 300 meter duiken en PLOPROF 1200 meter Diving , die blijkt uit de waterdiepte onderscheid en positionering.

imitatie-horloges-7

Horloges Omega Planet Ocean 600 m 45.5 mm coaxiale Chronograph

Omega Seamaster Planet Ocean-serie gelanceerd in 2005, deze serie is niet alleen een lange traditie van Omega duikhorloge om hulde te brengen aan de meer geavanceerde technologie en moderne stijl in het ontwerp, om een volledig innovatieve duikhorloge te creëren, de introductie werd moderne klassieke stijl. Delen van het innovatieve ontwerp en de functionele en praktische duikhorloge, niet alleen uitgerust met de revolutionaire coaxiale echappement laatste originele beweging, sterk verbeteren van de nauwkeurigheid van de horloges, maar ook re-interpretatie van de unieke sfeer van het horloges collectie, veel vandaag een openbare avontuurlijke zeevaarders en onderwater waarnemers bevorderen.

Seamaster Planet Ocean ‘SKYFALL “Limited Edition 600 m duikhorloge

Daniel Craig Skyfall zal spreken replica Omega horloges, dit is de zevende naar James Bond Omega horloges te brengen. Om dit moment te herdenken, zal Omega een limited edition versie Skyfall 007 vrij te geven, “Skyfall Edition” heeft een 42 mm roestvrij stalen behuizing met een mat zwarte keramische draaibare ring, wijzerplaat en specificaties van chroom nitride duikhorloge waterdicht tot 600 meter, 07:00, er zijn 007 LOGO.

imitatie-horloges-8

Hippocampus Aqua Terra 150 Mi horloges

Omega Seamaster Aqua Terra horloges bindend profiel design en innovatieve technologie, overgeven vele trouwe supporters. Deze serie van imitatie horloges aan de unieke verticale “teak begrip” textuur te passen, net als een luxe jacht op het teakhouten dek. Deze nieuwe leden toegevoegd Aqua Terra serie, de combinatie van nieuwe fans uit de hele wereld. De nieuwe Omega Seamaster Aqua Terra serie van de mannen met een aantal case maten: 43 mm, 41,5 mm en 38,5 mm. Chronograph stijlen overeenkomen met de 44 mm geval. En er GMT coaxiale tijd, coaxiale tijd, kalender en dag – kalender selectie van verschillende functies.

Seamaster 300 meter duikhorloges 41 mm coaxiale

imitatie-horloges-9

Sinds haar oprichting in 1957, heeft de hippocampus 300 meter duikhorloge Omega uitgegroeid tot een van de meest populaire series. Dit nieuwe horloges is verbeterd door middel van upgrades, uitgerust met 2500 coaxiale beweging, een moderne interpretatie van de klassieke mode duikhorloge. Coaxiale hippocampus 300 meter duikhorloge match matte en gepolijste Omega patent keten pin-systeem roestvrij stalen band en sluiting met duiken. Tabel zoals de naam al doet vermoeden, de hippocampus coaxiale Omega 300 m duikhorloge waterdicht tot 30 atm (300 meter / 1000 voet). Populair over de hele wereld duikhorloge design – Underwater logo – is nu het volgende level!

Seamaster Ploprof 1200 meter Diving

imitatie-horloges-10

In 1970, Omega replica kennis met een sterke druk voor de professionele diepzeeduiker Rebel veld pole te weerstaan en stel de duiktabellen. 600 meter hippocampus professionele duikhorloge, ook bekend als “Ploprof” (van Frans plongeur professionnel, betekent “professionele duiker”), is de geschiedenis van een van de meest duurzame en best duiken prestaties duikhorloge. Nieuwe Ploprof 1200 meter duikhorloge uitgerust met 8500 coaxiale beweging, zoals de naam al doet vermoeden, het horloges waterdicht tot een diepte van 120 atmosfeer (1200 meter / 4000 voet), vakkundig combineert het verleden en de legendarische horloges is voorzien van Omega coaxiale cutting edge technologie.