Dit is onderdeel van de ventilatoren in de zomer. Grote kracht van de ‘oude vijand’ waren weer samen, zo intens NBA ging de laatste showdown. Onlangs heeft de Braziliaanse Civil Aviation Authority vlucht vertraagt de invoering van sancties, zodat 88 gasten van de luchthaven waakzaam, harmonieuze “We Are One” theme song van de World Cup schema in harmonie kon niet verhelen eenvoudige acroniem VS overgebracht uit de strijd sfeer. Vier jaar en dus een terugkeer naar de World Cup gordijn langzaam geopend. Vechten, voor de glorie!

Behalve voor hun eigen nationale team voor de glorie van de oorlog, verschillende horlogemerk is vol van de concurrentie. Ga naar Hong Kong als de lokale bevolking eerder gehoord grapte Rolex en replica Omega zijn niet naast de rand van de teller, zo gaat het in mijn denkbeeldige vijand van de staat is nog ver verwijderd van een tafel fan toen hij pakte de twee. Ongeacht de business marketing strategie, laten we eens kijken naar deze twee merken in de eeuwenoude praktijk met de betreffende concurrerende processen.

Observatory geschil

Uitgevoerd door het merk Hans Wilsdorf Rolex werd geregistreerd in 1908. Het begin van het merk gebouw zal worden op de weg op het moment van precisie-uurwerken snel naar voren, al in 1910, replica Rolex horloges alleen in aanmerking voor de eerste Zwitserse horloge Bill Officiële Kijk Waardering Center, een schriftelijke verklaring van de Zwitserse uurwerken worden. Vier jaar later, het Observatorium Britse KEW verleend Rolex horloge A-niveau certificaat, dan is dit niveau zijn over het algemeen nautische chronometer met het oog op het verkrijgen en testen eisen zijn strenger. Sindsdien is Rolex horloge uitgegroeid tot een symbool van de tijd accurate meter.

1928 Prince tafel

1928 Prince tafel

1933-serie werd Prince (prins) tafel, het dragen van de vroege jaren van de lancering van de prins van de kern, want het heeft een grote handwiel met de loop en alle bewegingen zijn meer dan 6 positieaanpassing zelfs sommige 7,8 oriëntatie tuning, worden geoordeeld dat het eerste observatorium heeft de kwaliteit van een product. Daarom is het niet moeilijk te re-vorming in 2005 te begrijpen, Prince heeft een reeks van de reden waarom de Observatory kern, als gevolg van de familie return Ruqielini ook laten Cellini serie verscheen voor het eerst alleen chronometer geschiedenis. Omdat Prince tafel, is hij op de weg loopt precieze kenmerken.

1928 Prince tafel

1928 Prince tafel

Rolex kracht in het begin van de ontwikkeling van de automatische beweging is formidabel, wanneer alle lichamen nog steeds verwarde keten van pogingen over hoe eenvoudiger en doeltreffender te maken, werd het merk ontwikkeld in 1931 uit de ’s werelds eerste 360-graden automatische ontbinding mechanismen, en heeft aangevraagd voor meerdere patenten. Onder octrooibescherming, automatische beweging als geen ander om verder te gaan in de richting van precieze observatorium standaard, kijk dan naar de kolom niveau beweging description “of geen observatorium” op het etiket van de weinige, terwijl het dragen van een dergelijke beweging bubble terug (bubble back) en kijken als de prins is nauwkeurige telling representatief.

Voor de jaren 1960, is de Zwitserse Rolex chronometer in feite gedomineerd.

Vergeleken Rolex door Louis Brandt, opgericht in 1848, hoewel Omega dan Rolex debuut eerder, maar hun horloges tot 1940 nog niet verschenen in het observatorium administratie. Maar het houden van een laag profiel in zijn beroemde Omega 19 ‘beweging aan de hand van een vragenlijst overhandigd ander, het is 30T2 beweging, verscheen observatorium zal een verscheidenheid van platen, een generatie van de klassieke hit. Dat wil zeggen, vanaf dit punt, het licht van het Waarnemingscentrum begon te knipperen, en het spel zal worden opgevoerd. 30T2 werd al snel gewijzigd in automatische beweging, namelijk 3 op basis van beweging, hoewel slechts hit Tuo, maar samen met de Constellation-serie 1952 debuut van de serie voor de belangrijkste offensieven uit de hand. Met de replica Rolex automatische Tuo 360 octrooi in 1948 afliep, Omega 5-serie uitgerust met een 360-graden beweging dan automatisch Tuo dreigend. In het najaar in de Omega Constellation-serie bekend nauwkeurigheid confrontatie Rolex, gedurende de jaren 1960, die meer dan Rolex Observatory certificering nummer waren, de 5 Serie 7 Serie productie van de beweging om uitstekende prestaties en ultra-high Observatory kwaliteit overlord laten Omega proefde de zoetheid. De twee concurrenten moest af te werpen de andere merken van de twee dominante chronometer geworden.

omega 30T2

omega 30T2

Polarisatie elektronisch uurwerk tijden

Niemand kan de hele storm ontkennen raakte de quartz horloge-industrie veroorzaakt door de bovengenoemde Observatory en de concurrentie, maar ook kwarts crisis, in 1968 kondigde schorste de wedstrijd, kort na het wedstrijdcomité en de druk gedwongen Japan te winnen volledig gestopt met de eeuwenoude observatorium organiseerde de wedstrijd.

omega f8192

omega f8192

Om dit te laten Rolex en Omega concurrenten, maar ook kwarts Storm koos voor een andere richting. Er is een gezegde: de keuze van vandaag, zullen leiden tot toekomstige keuze. Te serieus, het toont het belang van de keuze. Maar terugkijkend op reflectie, het was om de wereld verrassende precisie Omega, het zelfde met de precisie van quartz voor het doel van project ontwikkeling en productie te winnen, moeten een hoge mate van participatie hebben. Brand in 1964, begon het elektronische vorm te openen. In het jaar van vele grote merken vormen samen de kracht van de BETA Groep R & D team quartz uurwerk, zijn Rolex en Omega een onmisbare rol bij het bevorderen gespeeld. Meesterwerken zoals de beroemde BETA21 beweging, Omega als basis voor de ontwikkeling van een f 8192 beweging, zelfs na het nastreven van reserveonderdelen geen enkele poging om een meer verfijnde en meer accurate manier de ontwikkeling van de frequentie van de resonator pakket Hertz 2.359.296, dwz 2.4MHz beweging, en de mechanische beweging afneemt.

Rolex contrast, hoewel die betrokken zijn bij de ontwikkeling van quartz uurwerk, maar maakte geen gebruik van deze tijd een groot aantal gecertificeerde beweging is nog niet op grote schaal aangenomen, voor een deel te maken aan quartz uurwerk ging door een lange periode van testen, te gebruiken op hetzelfde moment, gaf niet op machines R & D beweging, geboren in het tijdperk van kwarts uitstekende mechanische beweging nog weinig, koos de conservatieve Rolex en rivaal Omega andere manier.

Na briljant is donker, de jaren 1980 en 1990 werd het verval van de Omega kwarts na de storm, kan het niet helpen, maar zucht. De Rolex snelle stijging snel weer, in een machtspositie.

Coaxiale inhalen om het lot te veranderen

Hard werken om opnieuw te onderzoeken en het management na de mislukking van de positionering in de markt, zodat Omega begonnen met een nieuwe ronde van de aanpassing. Geïntroduceerd in 1999 Cal.2500 Cal.1120 beweging-beweging gebaseerd kerncomponent echappement structuur is veranderd in een groot aantal stemmen van twijfel, de 2500 kern nog steeds stevig doorlopen vier stadia van continue verbetering. Na de markt om de formule als voorgerechten aan te passen, begon een kwalitatieve sprong in 2007, de revolutionaire productie coaxiale beweging beschikbaar Cal.8500 / 8501 laat Omega eindelijk voltooide een prachtige draai. Van materiaalkeuze aan het bewegingsmechanisme, al vastbesloten om zijn wens om terug te keren naar de strijd over te brengen. Wat de verschillende evaluatieverslagen coaxiale beweging en overweldigend Rolex beweging dan dit hier niet zal worden herhaald.

Over coaxiale echappement bijdrage precisie bij het lopen op het feit dat er geen specifieke gegevens werden bevestigd, en de geavanceerde technologie van de beweging of niet wordt niet alleen bepaald door het echappement manier raakt coaxiale smeren om de vraag te beperken zodat zij meer lange onderhoudscyclus, na de lancering van Si14 silicium bronnen wordt genoten dienstverband van vier jaar garantie, is uitgegroeid tot een drijvende kracht voor de effectieve marketing van het merk.

Coaxiale beweging als een effectief steunpunt, Omega begon gebruik te maken van de markt.