Panama is gelegen in Centraal-Amerikaanse continent, loopt door de landengte van Panama, de Stille Oceaan en de Atlantische Oceaan communicatie is een soort sluis kanaal. Canal totale lengte van 81,3 km, het smalste punt 152 meter, een breedte van 304 meter. In 1903 ondertekende de Verenigde Staten het Torrijos-Carter Verdragen, kanalen en het recht op “permanent gebruik, bezetting en controle” van het kanaal en het Canal Zone, 15 augustus 1914 Panamakanaal officieel geopend voor het verkeer. De opening van het kanaal oost- en westkust van Zuid-Amerika naar de 7.000 tot 8.000 nautische mijlen te verkorten, een bereik van tussen de 4.000 tot 5.000 Azië Europa verkorten van de zee. Na de opening van het Panamakanaal heeft sterk bevorderd de ontwikkeling van de wereld scheepvaart.
replica-rolex
Daarom is de Panamakanaal is bekend als de “World brug” in de wereld. Maar de Amerikaanse Kanaalzone tot een ware kolonie, benoemd tot gouverneur in de kanaalzone, in de zin van het Amerikaanse recht, en de oprichting van de Verenigde Staten Southern Command, tienduizenden Amerikaanse troepen gestationeerd, waardoor de Kanaalzone werd de “staat binnen een staat.” September 1977, de Verenigde Staten en Panama ondertekende het nieuwe Panamakanaal-verdrag en in het Panamakanaal op de permanente neutraliteit en de werking van het verdrag. Vanaf 31 december 1999, de Verenigde Staten formeel eindigde koloniale overheersing in Midden- en Zuid-Amerika.
replica-rolex-1
Rolex Submariner Panama alleen limited edition herdenkingsmunt horloge om de terugkeer van het Panamakanaal heeft totem op het Panamakanaal Zone door het maken van de voorplaat en de rug te herdenken is gegraveerd met een beperkt aantal, alleen de 75 (gemengd met roestvrij stalen modellen Ref 0,16610 helft en 18K goud modellen Ref.16613). Ongeacht het Panamakanaal politieke strijd of replica horloges macht van de onderdrukker, kan Rolex marketing worden gezegd dat overal zijn. Zijn slimme plek, is het weer interessant. Rolex had gebruikt om internationale evenementen, zoals marketing en POW Cosmograph Pamama Canal hebben; sporten zoals Daytona 24, America’s Cup en de Masters golf, avontuurlijke activiteiten, zoals het oversteken van de Straat van Dover, klom piek, en research organisaties zoals de COMEX het Amerikaanse leger, en zelfs in de verschillende industrieën, zoals het binden en Tiffany, Cartier, Eaton, Coca Cola en PanAM een dergelijke samenwerking.
replica-rolex-2
Natuurlijk, veel concurrenten denk Rolex goederen niet mooi uiterlijk, gewoon “grandstanding” geen nobele en historische traditie horloge fabriek juiste manier van marketing. Echter, aan de ene kant replica Rolex voortdurend creëren onderwerpen, aan de ene kant aangedrongen op het juiste pad, zoals water, automatische, shock en dergelijke houtkap. Dientengevolge, 100 jaar later, Rolex werd ook bewezen inspanningen en persistentie, zodat de kwaliteit inderdaad waard Rolex is als water ripples-achtige snelheid groeien.

replica-rolex-3