Gelegen in Ruishi Saud afdichting (La Chaux-de-Fonds) Cartier Maestro Mania (Maison des Métiers d’Art) brengt de meest kostbare horloges-industrie en ambachten meesters. Om te communiceren en te creëren en te verkennen dit proces zaal, een groot aantal horloges technologie om meesterschap te bereiken.

replica-cartier

Deze unieke workshop buitengewone, nam de ongekende beleid gericht op innovatie, het delen en het behoud van zeldzame ambacht. Om weer op te bouwen, en een duurzame erfgoed zeldzaam en kostbaar proces, Cartier nooit bang voor zware uitdagingen te promoten.

replica-cartier-1

Om weer op te bouwen, en een duurzame erfgoed zeldzaam en kostbaar proces, Cartier nooit bang voor zware uitdagingen te promoten. Daartoe Cartier Ruishilaxia Xiade Fang (La Chaux-de-Fonds) opgericht Cartier Maestro Mania (Maison des Métiers d’Art), een verzameling van de imitatie horloges-industrie kostbaarste hoofdproces, met het oog op de meesters van de communicatie te vergemakkelijken en te verkennen hier .

replica-cartier-2

Cartier Maestro Mania en Haute Horlogerie workshop is slechts gescheiden door een paar stappen, sinds het einde van de 18e eeuw zal worden gevestigd binnen een Bourne-stijl Farm. Cartier behield de charme van het oorspronkelijke gebouw, maar de totale interne structuur is helemaal opnieuw ontworpen, slim gebruik stencils te versieren.

Mission pioniers

Workshops met senior horloge slechts een steenworp afstand van elkaar replica Cartier Maestro Mania, sinds het einde van de 18e eeuw zal worden gevestigd binnen een Bourne-stijl boerderij, de werkplaats vanwege zijn unieke architectonische stijl wordt beschouwd als traditie en moderniteit succesverhaal. Charme van het oorspronkelijke gebouw is bewaard gebleven, maar de totale interne structuur is helemaal opnieuw ontworpen, slim gebruik stencils te versieren. Cartier Maestro Mania afgerond symboliseert een ongekend initiatief, zal de traditionele proces van sublimatie, en professionele en technische integratie van moderne technologie Cartier succes.

Architecturaal concept: het opslaan, delen, innovatie

Met het oog op het concept van het integratieproces te passen, zal eigentijds, ergonomie en design betekenis in dit met een lange geschiedenis en prachtige materialen nobel locaties. Bij de constructie van energie en vitaliteit interpretatie vormde een scherp contrast: de ene kant is de receptie, terwijl de workshop. Zo ontstond voldoende om de missie te voltooien (om op te slaan, te delen, innovatie) ruimte. Cartier Maestro Mania behield uit de omgeving, 18e-eeuws kalkstenen plaat maken en timmerwerk, antieke kalk muren, antieke meubels of meubels gemaakt van glas en metaal producten.

replica-cartier-3

De receptie en vergaderlocaties
350 m2 vloeroppervlakte in de entreehal van het centrum, die uitkomt op een grote salon, een kleine salon en tentoonstellingsruimte. Stelletje zenith licht geprojecteerd vanaf de ingang geopend, ter opluistering van de rijke architectonische elementen: de omgeving van de 18e-eeuwse kalkstenen plaat maken en timmerwerk, antieke kalk muren, antieke meubels of meubels gemaakt van glas en metaal producten. De algemene stijl van de harmonisatie.

Bewaar Behoud

Meester van generatie op generatie erfgoed traditionele ambachten hebben de neiging na verloop van tijd en verdween. Cartier replica is de plicht tot het nemen van de inventaris, de interpretatie en de ontwikkeling van de traditionele ambachten schat historische taak van deze grote oorzaak. Door een speciale rooster wordt de unieke procestechnologie indeling in opgenomen grijpen, teneinde de technische behoeften van erfgoed voldoen. Als gevolg daarvan kunnen we verwachten om op te slaan vast te stellen Cartier traditionele ambachten collectie set.

Cartier Maestro Mania is versierd met een aantal van de overdracht van technologie naar behoren handgemaakte instrument

replica-cartier-4

Sharing

Cartier opzettelijk gereserveerde ruimte genoeg om zijn traditionele aandrijftechnologie delen en uitwisselen van vaststelling van de oorzaak weerspiegelen. Het is een van ambachtslieden, en bij uitbreiding, in de voorkant van het publiek om een levendige communicatie platform ontwikkeld door middel van op maat outreach programma’s te maken van deze traditionele ambachten te gaan voor het publiek op te bouwen. Op dit niveau, ontmoetingen tussen ambachtslieden en is bijzonder waardevol. Cartier Maestro traditionele ambachten workshop technici hebben een gunstig platform voor het delen van gemaakt.

replica-cartier-5

Maestro Mania 28 ambachtslieden momenteel verdeeld in twee lagen: sieraden ambachtslieden gelegen op de tweede verdieping; emaille werk ingelegd met fijne ambachtslieden gevestigd op de derde verdieping

innoveren Innovatie

Onder de schaduw van de zachte sfeer, maestro Mania doet denken aan eenmaal luidruchtig zang en dans van het scherm, de menigte verzameld hier voor het debuggen van oude ambacht en speciale apparatuur zal erop gebrand zijn om te communiceren. En degenen die vergeten zijn in dit proces is om opnieuw te onderzoeken, ambachtslieden zijn toegewijd aan het verkennen van de mysteries en een replica horloges online voorschot van een in de verdere ontwikkeling ervan. Onlangs, metalen kralen en gouden kleur Micro-beschilderde emaille vulstof is opgenomen in het hoofdproces, en lanceerde twee buitengewone meesterwerken van zowel de esthetische en technische charme.