Horloges

De beste sporthorloges

Crud much unstinting violently pessimistically far camel inanimately a remade dove disagreed hellish one concisely before with this erotic frivolo.
Pinterest LinkedIn Tumblr

Wanneer je de volgende stap wil zitten in je (hardloop)trainingen dan kan een sporthorloge een goed hulpmiddel zijn. Zo kun je door het gebruik van een sporthorloge nog beter je trainingen inplannen, monitoren en resultaten bijhouden. De afgelopen jaren is de verkoop van sporthorloges snel gestegen en is het gebruik van een sporthorloge ontzettend populair geworden. Maar wat zijn tegenwoordig de beste sporthorloges en wat zijn de mogelijkheden?

Garmin Forerunner 245

Met de nieuwe serie sporthorloges heeft Garmin de juiste weg ingeslagen. En daarbij lijkt Garmin met de Forerunner 245 het perfecte sporthorloge ontwikkeld te hebben. Zo biedt dit nieuwe horloge veel nieuwe functionaliteiten, diepere trainingsmogelijkheden en dat in een gebruiksvriendelijke vorm. Een nieuwe functie is de Body Battery-functie, daarmee zie je hoe het gesteld is met je energieniveau. Voor de sporters die graag muziek luisteren is dit sporthorloge een echte must-have. Zo is het mogelijk om offline muziek te streamen van diensten als Spotify en Deezer. Wil je liever je eigen nummers erop zetten? Dan is dat ook mogelijk, hier is ruim 3GB voor beschikbaar, wat neerkomt on ruim 400 nummers.

Garmin Forerunner 945

Stel je extreem hoge eisen aan je sporthorloge, dan is de Garmin Forerunner 945 perfect voor jou. Het horloge heeft een 1,2 inch display dat gemaakt is van chemisch versterkt glas waardoor het ook te gebruiken is bij de wat ruigere sporten. Waar de meeste sporters een sporthorloge gebruiken voor hardlopen, fietsen en zwemmen, kun je de Forerunner 945 voor veel meer sporten gebruiken. Zo zijn er tientallen sportprofielen te vinden, waaronder golf, snowboarden, roeien en yoga.

Waar eerdere Garmin horloges al het kruimel pad hadden, beschikt de Forerunner 945 over volledige kaarten. Verder beschikt het ultramoderne horloge ook over een verbeterde hardslagmonitor die zeer nauwkeurig is. Enig nadeel is dat er een kleine vertraging inzit, iets wat normaal is, en dus niet ideaal is voor sprintjes of intervaltraining. In dat soort gevallen is het nog steeds aan te raden een borstband te gebruiken.

Garmin Forerunner 45

Zoek je een sporthorloge dat je voornamelijk voor hardlopen wil gebruiken, en daar niet teveel voor wilt betalen? Dan is de Garmin Forerunner 45 dé perfecte keuze. Waar de eerdere series, de -15,25 en 35, een vierkante kast hadden, heeft de Forerunner 45 een ronde kast gekregen. Ook heeft het 5 in plaats van 4 knoppen, waardoor het horloge een stuk prettiger te bedienen is. Naast de standaardfuncties is het nu ook mogelijk complete gestructureerde workouts en hele trainingsprogramma’s te downloaden. Zo heb je tijdens het sporten een nog meer gerichte ondersteuning om je prestaties te verbeteren. Als laatste is de batterijduur flink verbeterd ten opzichte van de eerdere series. Zo gaat het horloge zeven dagen mee, en 13 uur wanneer de GPS continu ingeschakeld is. Kortom, een goed sporthorloge voor een degelijke prijs.

Comments are closed.