Horloge om pols
Uncategorized

Om welke pols draai je een horloge?

Veel horloge experts zeggen dat een man zijn horloge aan zijn minder dominante hand moet dragen.

Als je rechtshandig bent, draag je horloge dan aan de linkerhand en vice versa. De logica hier is dat het horloge niet zo vaak zal worden verplaatst, wat de levensduur kan maximaliseren. Het betekent ook dat je nog steeds de tijd kunt controleren terwijl je je dominante hand gebruikt voor andere activiteiten, zoals scrollen door dit artikel.

Traditioneel dient een horloge los genoeg gedragen te worden om volledig gebruik van uw pols mogelijk te maken. Het gezicht moet naast je ellepijp (het bot aan de buitenkant van de pols) zitten. Het horloge mag niet onder de manchet van uw overhemd uitkomen als u comfortabel staat. Het mag alleen verschijnen als uw arm gebogen is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *